Een interieurspecialist uitkiezen: waar let je op?

Gesprek over interieur - Martin Groenewege
verras je gasten met een mooie fotowand
Foto van fotowand - Martin Groenewege

Wie kies je uit voor je project? Een ervaren specialist die de weg weet is wel zo fijn. Iemand die je uitdaagt en buiten de kaders denkt.
Zo wordt het eindresultaat nog beter dan je had durven dromen.

Waar let je op als je een specialist inhuurt? 

Stel jezelf deze vragen en maak een goede keuze voor je project.

  • Hoeveel ervaring heeft deze specialist? Hoe meer ervaring met interieurprojecten in de vrijetijdsbranche hoe beter hij praktijkgericht kan adviseren.
  • Hoe groot is het netwerk van deze specialist? Hoe breder het netwerk van deskundige partners, hoe beter hij kan aansluiten op de behoefte van de klant.  
  • Is hij onafhankelijk in keuzes maken zodat altijd de juiste materialen gekozen worden voor de uitvoering? 
  • Is hij creatief in denken en oplossingen zodat het resultaat altijd verrassend en optimaal is? 
  • Is hij een inspirerende sparringspartner die ook proactief durft aan te geven dat er betere keuzes gemaakt kunnen worden? 
  • Is hij op de hoogte van de nieuwste technieken en mogelijkheden van materialen om duurzaam te produceren?
  • Is hij flexibel in bereikbaarheid om snel en accuraat te kunnen schakelen tijden het proces?

Succes bij het maken van je keuze!

Martin Groenewege

“Een beeld zegt meer dan 1000 woorden” Deze zin gebruik ik vaak in presentaties of een gesprek. Voor mij is dat namelijk ook echt zo. Beeld kan emotie overbrengen, een heel verhaal vertellen in een enkel plaatje. Beeld heeft mij altijd gefascineerd en is een sterk instrument voor marketing. Ruim 15 jaar geleden heb ik mij gericht op interieur en print en al snel besefte ik dat ik hierin echt alle aspecten van mezelf in kwijt kon. Op het moment dat meerdere ruimtes ingericht worden vanuit de bedrijfsfilosofie kunnen een aantal goed gekozen beelden zorgen dat je gast of bezoeker zich verbonden voelt met je onderneming. Dat moment, het creëren van een verbinding met goed gekozen beelden in een ruimte, dat is waar ik het voor doe. Al in mijn vroege carrière in de grafische wereld, zag ik de kracht van beeld. Beeld is subtiel, maar zet altijd iets in werking. Ik blijf daarin onderzoeken en kijken wat beeld en kleur voor je interieur kunnen betekenen. Als ik ergens binnen kom, kijk ik altijd naar de eerste indruk die een bedrijf oproept. Hoe gastvrij is het ontvangst, krijg ik meteen een goed beeld wat dit bedrijf voor mij kan betekenen? Zijn de beelden passend bij wat dit bedrijf uit wil stralen? Dagelijks zie ik de voorbeelden uit de praktijk en hoor ik de enthousiaste reacties. Het werkt meetbaar: meer en terug kerende bezoekers en gasten in je bedrijf. Benieuwd hoe dit ook bij jouw in het bedrijf kan werken? Ik kom het graag uitleggen.

Martin groenewege

Verras je gasten en creëer een onvergetelijke beleving