Een restyling in één dag

De medewerkers van beauty en wellnesscentrum Palestra wilden hun interieur met een thema meer uitstraling geven. Ze wilden de gasten meenemen in een reis om de wereld. De verschillende behandelingen en ruimtes in de wellness bieden dan ook de mogelijkheid om je in verschillende landen te wanen.
Samen met de enthousiaste medewerkers hebben we eerst bepaald waar we beeld zouden kunnen plaatsen om daarna de beelden uit te zoeken uit onze databank. Tip: gebruik materialen die duurzaam zijn en hygiënisch te onderhouden.

Akoestische oplossing in Las Palmas

In het vernieuwde restaurant in Fuerteventura op Las Palmas had men een akoestisch probleem. Samen met de architect, de projectontwikkelaar en de investeerder heb ik gekeken wat de mogelijkheden waren in de ruimte. Uiteindelijk is er gekozen voor grote aluminium frames die werden voorzien van een decodoek met een pees met aan de achterzijde een akoestisch absorptie materiaal. De pees druk je eenvoudig in het frame en is ook te wisselen bij thema verandering. De print bepaalden we in samenwerking met de interieurarchitect. Omdat de frames ruim 7 meter breed waren verstuurden we deze als bouwmodule per container. Op locatie zijn er om de frames sierlijsten gezet om de aluminiumprofielen te camoufleren. Tip: laat akoestische oplossingen deel uit maken van je interieur.

Een nieuwe branding in alle ruimtes 

Bij Landal Stroombroek had men voor een nieuw beauty merk gekozen. De vraag was: waar kan ik helpen om deze nieuwe lijn te introduceren en zichtbaar te maken aan de gasten? Zelf hadden ze ook wat ideeën, maar ze vroegen zich af wat er verder allemaal mogelijk was? Samen hebben we de beelden uitgezocht en bepaald. Alle beschikbare ruimtes zijn door mij ingemeten en bepaald waar we wat konden doen. Uiteindelijk is er gekozen voor foto’s op een Walltex behang die ook hygiënisch te onderhouden is. Het behang kan naadloos geplakt worden, direct op de gladde wand. Iedere behandelruimte kreeg een eigen identiteit met een speciaal gekozen afbeelding uit het thema. Bij de entree zijn alle deuren voorzien van een print met de verschillende behandelingsmogelijkheden. Tip: pas beleving toe in je interieur als marketing en voor zichtbaarheid.

Jouw idee werkelijkheid laten worden?

andere projecten

Jouw idee werkelijkheid laten worden?

Een onderscheidend concept neerzetten is niet altijd gemakkelijk. Je wilt 100% tevreden zijn over het resultaat. Daarom stopt Martin pas als het perfecte beeld is gevonden en uitgevoerd.


Wil jij je idee omzetten in werkelijkheid? Meer gasten naar je bedrijf toetrekken met een onvergetelijk interieur?

© Martin Groenewege 2020 - 2023. Website gerealiseerd door Gouden Website   |   Martingroenewege.nl is een onderdeel van Tachup.