Jeffrey Sluitenbos

Parkmanager Landal Vennenbos

“Martin is daadkrachtig en ambitieus”

Ik had te maken met een wand van brxh 15x10 meter in een zwembad waar een alternatieve beleving op gerealiseerd moest worden. Er waren in eerste instantie nogal wat hobbels op de weg. Doordat de wand in een zwembad was gesitueerd was deze moeilijk bereikbaar en moest deze goed tegen vocht bestand zijn. Ook moest er geschakeld worden met veel andere partijen die tegelijkertijd met het ontwerp van het zwembad bezig waren. Landal doet al jaren interieur projecten met Martin naar volle tevredenheid. Dus ik dacht meteen aan hem om ook voor dit project zijn expertise te vragen.  Toen ik Martin hierover sprak, had ik geen enkele twijfel of hij de juiste persoon was. Hij ging direct ambitieus en daadkrachtig te werk. Uiteindelijk heeft Martin een geweldige print van 15 x 10 meter voor ons geregeld. Hij zorgde dat alles op tijd werd gemonteerd. Zijn nuchtere en flexibele houding zorgden ervoor dat ik mij op geen enkel moment zorgen maakten over de oplevering.

Eveline Molenaar 

Manager Wellness Landal Stroombroek

“Martin denkt altijd met ons mee”


Jouw idee werkelijkheid laten worden?

Een onderscheidend concept neerzetten is niet altijd gemakkelijk. Je wilt 100% tevreden zijn over het resultaat. Daarom stopt Martin pas als het perfecte beeld is gevonden en uitgevoerd.


Wil jij je idee omzetten in werkelijkheid? Meer gasten naar je bedrijf toetrekken met een onvergetelijk interieur?

© Martin Groenewege 2020 - 2023. Website gerealiseerd door Gouden Website   |   Martingroenewege.nl is een onderdeel van Tachup.