Wat is ®Walltex behang?

Walltex is een fijn geweven doek van 330 grs met een PVC coating. Door deze coating, scheurvastheid klasse A en vochtbestendig is deze uitermate geschikt voor beurzen, ziekenhuizen en in een zakelijke professionele omgeving. De grijze backing zorgt ervoor dat lichte kleurverschillen van de achterwand gecamoufleerd worden. Het kan aangebracht worden op vlakke en egale wanden met de juiste lijm. Onbewerkte wanden moeten van een primer voorzien worden. Door de scheurklasse A is het behang tijdens het aanbrengen nog te herpositioneren. Het behang heeft een lichte structuur en is waterafstotend en afneembaar. Het behang kan in banen of naadloos worden geleverd in het maximale formaat van 30×5 meter.

Martin Groenewege

“Een beeld zegt meer dan 1000 woorden” Deze zin gebruik ik vaak in presentaties of een gesprek. Voor mij is dat namelijk ook echt zo. Beeld kan emotie overbrengen, een heel verhaal vertellen in een enkel plaatje. Beeld heeft mij altijd gefascineerd en is een sterk instrument voor marketing. Ruim 15 jaar geleden heb ik mij gericht op interieur en print en al snel besefte ik dat ik hierin echt alle aspecten van mezelf in kwijt kon. Op het moment dat meerdere ruimtes ingericht worden vanuit de bedrijfsfilosofie kunnen een aantal goed gekozen beelden zorgen dat je gast of bezoeker zich verbonden voelt met je onderneming. Dat moment, het creëren van een verbinding met goed gekozen beelden in een ruimte, dat is waar ik het voor doe. Al in mijn vroege carrière in de grafische wereld, zag ik de kracht van beeld. Beeld is subtiel, maar zet altijd iets in werking. Ik blijf daarin onderzoeken en kijken wat beeld en kleur voor je interieur kunnen betekenen. Als ik ergens binnen kom, kijk ik altijd naar de eerste indruk die een bedrijf oproept. Hoe gastvrij is het ontvangst, krijg ik meteen een goed beeld wat dit bedrijf voor mij kan betekenen? Zijn de beelden passend bij wat dit bedrijf uit wil stralen? Dagelijks zie ik de voorbeelden uit de praktijk en hoor ik de enthousiaste reacties. Het werkt meetbaar: meer en terug kerende bezoekers en gasten in je bedrijf. Benieuwd hoe dit ook bij jouw in het bedrijf kan werken? Ik kom het graag uitleggen.

Martin groenewege

Verras je gasten en creëer een onvergetelijke beleving